Over ons

  Over ons:  L&M Media staat voor kwaliteit, snelheid en klanttevredenheid. Of dit nou gaat om videografie, webdesign, fotografie of promotiemateriaal, bij ons zult u altijd meer krijgen dan u verwacht. 

Maar hoe is het begonnen? In het begin heb ik me op het vastleggen van bruiloften en huwelijks-jubilea en zelfs promotiefilms van optredens van muziekgezelschappen toegelegd.
Uiteraard maak ik inmiddels gebruik van full-HD videocamera’s.

Deze dagen kunt u niet overdoen. Ik neem mijn taak dan ook zeer serieus en ik ben dan ook trots dat ik de grote dag van een bruidspaar mag meebeleven.

    Het filmen gebeurt samen met een collega. Ons doel is dan ook om een persoonlijke, exclusieve trouwfilm te maken, die alle onvergetelijke momenten en emoties bevat. Om dat te kunnen realiseren, doen we alles wat nodig is. Zo zijn we er al bij het opmaken van de bruid en zullen we het feest pas verlaten nadat de bruid en bruidegom dat ook hebben gedaan. En dat doen we zo onopvallend mogelijk!!

    Ik ben begonnen met het ontwerpen van websites op jonge leeftijd. Later heb ik een opleiding gedaan voor webdesign om mijn kennis aan te vullen. 

Na een aantal kleine projecten, kwam ik in contact met iemand die een van mijn grootste opdrachtgevers ooit zou worden. Hiermee was mijn carrière gestart. Inmiddels heb ik al vele succesvolle projecten afgerond.

    Ik zie u graag tijdens een kennismaking.

over ons